Contact

Daan Parmentier
Marijkepaed 44
9257 VC  Noardburgum

Tel: 0511-476202
Mob: 06-40048475

E-mail: dwparmentier@gmail.com

WhatsApp: 06-20239213


Een kunstwerk aankopen doet u niet elke dag.
Het is begrijpelijk dat u het kunstwerk eerst wilt zien. Dit is natuurlijk mogelijk. U kunt dan ook kennis met mij als kunstenaar maken. Het is geheel vrijblijvend om de kunstwerken te bekijken.
Als kunstenaar heb ik geen openingstijden zoals bij winkels. Maar als u belt of mailt kunt u een afspraak maken om de kunstwerken te bekijken.
Ik heb het idee, dat op deze manier de drempel iets hoger is voor de bezoeker en dat vind ik jammer. Een winkel binnen stappen is makkelijker. Maar van vele bezoekers die geweest zijn, zijn de reacties heel positief en vinden het ook leuk om de kunstenaar achter het werk ontmoet te hebben.
Een bezoekje is geheel vrijblijvend en u hoeft zich ook niet verplicht te voelen om iets te kopen.

Tevredenheid garantie

Ik vind het leuk om iets te verkopen, maar voor mij is het belangrijk dat de koper er tevreden mee is. Het kan voorkomen dat de verwachtingen van een kunstwerk toch tegen vallen. Het kan te groot uivallen, of misschien is het toch te klein, of had u liever toch een ander beeld gehad. Misschien dat het toch niet mooi uitkomt zoals u verwacht had. Daarom mag een kunstwerk binnen 2 weken geruild worden of men krijgt de aankoop prijs terug.


Route